Novi krovovi na objektima Doma zdravlja u Ivanjici

Na zgradi rendgena (atd služba) i zubne ambulante,  ivanjičkog Doma zdravlja, u toku su radovi na zameni krovne konstrukcije čija je ukupna vrednost 3.198.283,38 dinara i finansira ih opština Ivanjica. Novi krovni pokrivač na zgradi rendgena je lim a ujedno će biti zamenjeni i oluci. Radove izvodi firma Polet iz Uzica i oni koštaju  1.441.971,60 dinara. Zmena krovne konstrukcije bila je neophodna zbog starosti i dotrajalosti postojeće i prokišnjavanja  na više mesta u ovom zdravstvenom objektu.
Radove na zgrada zubne ambulante izvodi Zanatska zadruga CMP. Vrednost je 1.756.312,20 dinara. Biće urađeno kompletno  daščanje krova ,hidroizolacija , postavka lima i novi oluci .

 

Javna nabavka je sprovedna krajem septembra meseca ,ugovori su potpisani 11.10.2017. godine. Rok za završetak radova je 30 dana od potpisivnja ugovora ,mada je po dinamici radova evidentno da će biti završeni pre roka.
Pored ova dva krova u planu je i zamena krova na ambulanti u Kušićima. Obzirom da su u postupku javne navavke sve ponude bile iznad procenjene vrednosti  on se mora ponoviti ali u lokalnoj samoupravi očekuju da ova  investivija bude realizovana u narednih 30 dana.